Toen een droom plots tastbaar werd…

We spreken er al lang over: een roadtrip door zuidwest Amerika. Het leek altijd zo een verre droom en een reis die we ooit wel eens gingen maken. Deze droom wordt steeds meer realistisch.

Onze datums en vakanties op het werk hebben we vastgelegd: 10 juli tot 4 augustus 2019 trekken we door Amerika! 

Via een mooie deal die voorbij kwam op het AllesAmerika-forum hebben we via TravelUnlimted in augustus 2018 onze vliegtickets vastgelegd. 431 euro per persoon met elk een stuk ingecheckte bagage en dit in het hoogseizoen, tevreden waren we wel!

We vliegen met Delta Airlines vanaf Brussel naar San Francisco met een overstap van 4u15 in Atlanta. Ik had ook de keuze om een korte tussenstop te nemen maar na wat te lezen op internet en verhalen te horen over de drukte op Atlanta toch maar op safe gespeeld en een langere tussenstop genomen. Uiteindelijk zijn we wel even onderweg maar dat werd dan weer gecompenseerd met het feit dat we 2 dagen langer “moesten” blijven voor deze mooie prijs šŸ˜‰ 
De terugvlucht is een heel stuk korter met een overstap van 1u50 op Schiphol. Gek toch… op die tijd waren we met de trein al terug in BelgiĆ«. Maar voor die prijs hoor je ons niet klagen!

Dat maakte de reis plots een heel stuk tastbaarder en kan het plannen definitieve vormen aannemen… 

To be continued!

Delta Airlines Cabin

Auteur: Ragjee

Wij zijn Dave en Ragnay en maken in de zomer van 2019 onze allereerste roadtrip door Amerika. Hier kan je onze reisverslagen vinden.

2 gedachten over “Toen een droom plots tastbaar werd…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s